Pytanie zadane: 2014-01-16 21:13 przez Kormoran
Pytanie zadane: 2014-01-16 20:41 przez janeczek49
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Delikatnymi detergentami lub wilgotną ściereczką. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Utrzymanie czystości
Pytanie zadane: 2014-01-16 20:45 przez janeczek49
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Jeśli mężczyżnie dodają uroku-to tak. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Moda męska
Pytanie zadane: 2014-01-16 17:25 przez Kormoran
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
dobrze jest zabezpieczyć go przed wilgocią,n.p.foliąkategoria: Sport: pozostałe
Pytanie zadane: 2014-01-16 17:30 przez Kormoran
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
sądzę że dobrym rozwiązaniem jest prysznic z ciepłej wody we wannie,a potem zostawić do wysuszenia [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Utrzymanie czystości
Pytanie zadane: 2014-01-16 16:56 przez anatol61
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Dobry fryzjer pewnie coś zaproponuje. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Pielęgnacja włosów
Pytanie zadane: 2014-01-16 16:14 przez Kormoran
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Wsypać troszkę proszku do prania i pogotować. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Utrzymanie czystości
Pytanie zadane: 2014-01-16 14:26 przez Kormoran
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Doniczkę ze etorczykiem należy raz w tygodniu zanurzyć w wodzie zdodatkiem soku z buraków,przez 30 minut.Powodzenia. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Rośliny doniczkowe
Pytanie zadane: 2014-01-16 13:59 przez Kormoran
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Chleb żytni na zakwasieSkładniki:40dag zakwasu40dag mąki żytniej razowej (typ 2000) można również użyć mieszanki mąki pszennej tortowej i żytniej160ml wody ciepłejłyżeczka soliłyżeczka cukru (można użyć miodu)łyżka olejuChlebek wykonany w maszynie ... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Ciasta
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką w dużej misce: 4 żółtka + 3/4 szklanki cukru ucieram na kogel-mogel, dodaję olejek pomarańczowy i odrobinę cytrynowego (najbardziej lubię dr. Oetkera)• w półlitrowym naczyniu (wysokim) ucieram lekko 8dkg drożdży z łyżką cukru, po chwili drożdże stają się płyn... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Ciasta
REKLAMA