Pytanie zadane: 2014-01-16 13:50 przez anatol61
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Świeżą plamę z herbaty szybko polej wyciśniętym sokiem z cytryny a następnie spłucz ciepłą wodą.Jeśli nie pomoże to zamocz w wodzie z proszkiem. Póżniej to już tylko odplamiacze. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Utrzymanie czystości
Pytanie zadane: 2010-08-25 21:44 przez brabaraprzy
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
smarować kremem [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Choroby, Objawy, Leczenie
Pytanie zadane: 2014-01-16 20:39 przez janeczek49
Pytanie zadane: 2014-01-16 17:25 przez Kormoran
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
dobrze jest zabezpieczyć go przed wilgocią,n.p.foliąkategoria: Sport: pozostałe
Pytanie zadane: 2010-08-24 12:52 przez maxime
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
bardzo dobrze sprawdzają sięukiszone,starte na tarce i zawekowane.Pyszna zupa [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Warzywa i owoce
Pytanie zadane: 2014-01-23 20:48 przez Eska1954
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Ja używam zwykłej jodowanej.Grubą tylko do przetworów na zimę. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Zdrowa żywność
Pytanie zadane: 2013-07-15 06:11 przez enia60
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
spróbuj włożyć kartę o większej pojemności [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Fotografia
Pytanie zadane: 2013-11-14 11:04 przez Jerzyna
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
można mrozic ale nie wszystkie,n.p.rydze nabierają gorzkiego smaku [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Przetwory
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Koniecznie z dodatkiem różnego rodzaju serów,no i lekko słone [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Przekąski
Pytanie zadane: 2013-11-14 21:46 przez syrenka
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA BACHA52:
Spróbuj tego przepisu moje wnuczki za tym przepadająkrem z bitą śmietanąIlość porcji: na przełożenie dużego tortu 22-23 cm średnicySkładniki400 g śmietany kremówki1 szklanka cukru pudru2 łyżeczki cukru z waniliąok. 250 g serka mascarponeMoje poradydo ubijania śmietany potrzebna jest śmietana zimna!j... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Ciasta
REKLAMA