ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA ADAKU:
U nas stosuje się przepis na święconkę-chleb,wędzonka ,jajka malowane,sól chrzan,babeczka świateczna.Wszystko w udekorowanym koszyku udekorowanym świeżą zieloną mirtą i baziami wierzbowymi nakryty białą serwetką.Pozdrawiam [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Różności
Pytanie zadane: 2014-04-04 22:52 przez Wiechu47
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA ADAKU:
Rzerzucha kiełkuje po około trzech dniach a gotowa do ścinania i jedzenia po około dziesięciu dniach po posianiu.Co do owsa to wschodzi po około dziesięciu dniach po posianiu.Smacznego [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Różności
Pytanie zadane: 2014-04-04 22:58 przez Wiechu47
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA ADAKU:
Gdy byłem dzieckiem obdarowywano nas słodyczami i myślę że nie wyszło to z mody [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Różności
REKLAMA