PYTANIA Z KATEGORII: CIASTA [ pokaż wszystkie ]
2013-11-14 11:41 kategoria: Ciasta
Niedługo święta i czas lepienia uszek i pierogów w większej ilości. W sklepach widziałęm mąkę "Basia najlepsza do pierogów", czy ktos takiej używał i może polecić? Czy jest to zwykły chwyt reklamowy i mąka nie różni się od zwykłej?
12 odpowiedzi
2013-11-07 15:53 kategoria: Ciasta
Przez przypadek kupiłem mąkę krupczatkę zamiast tortowej. Do czego mogę mąkę krupczatkę wykorzystać żeby nie zmarnować całego kilograma?
8 odpowiedzi
2013-09-20 15:54 kategoria: Ciasta
Jakie są przyczyny tego, że ciasto opada? Dwa razy próbowałem upiec ciasto, przepis jest na pewno dobry, a mimo to ciasto dwa razy opadło i zrobił się zakalec. Czy ktoś wie dlaczego ciasto opada? Proszę o poradę.
8 odpowiedzi
REKLAMA