2013-08-28 19:27 kategoria: Mięso i drób
Mam wielką ochotę na pieczonego kurczaka, nawet juz takowego zakupiłem ale potrzebuję porady- w jakiej temperaturze najlepiej piec kurczaka? Nigdy nie wychodzi mi taki jak bym chciał. Bardzo proszę o pomoc
7 odpowiedzi
2013-09-18 14:12 kategoria: Choroby, Objawy, Leczenie
Bratowa zachorowała na półpasiec, nie wiem czy z żoną możemy ją odwiedzić. Czy półpasiec jest chorobą zaraźliwą?
11 odpowiedzi
2013-11-07 15:53 kategoria: Ciasta
Przez przypadek kupiłem mąkę krupczatkę zamiast tortowej. Do czego mogę mąkę krupczatkę wykorzystać żeby nie zmarnować całego kilograma?
8 odpowiedzi
2013-08-26 15:56 kategoria: Choroby, Objawy, Leczenie
Od jakiegoś czasu podczas dłuższej jazdy samochodem zauważam, że cierpną mi ręce. Wcześniej mi się to nie zdarzało. Może to oznaczać brak jakichś witamin? Proszę o radę co w takim przypadku zrobić.
4 odpowiedzi
2013-11-14 11:41 kategoria: Ciasta
Niedługo święta i czas lepienia uszek i pierogów w większej ilości. W sklepach widziałęm mąkę "Basia najlepsza do pierogów", czy ktos takiej używał i może polecić? Czy jest to zwykły chwyt reklamowy i mąka nie różni się od zwykłej?
12 odpowiedzi
2013-11-14 11:45 kategoria: Dania główne
Nie lubię wyrzucać jedzenia, u nas w domu to jest tak, że ja gotuję, ponieważ to lubię, niestety nigdy nie udaje mi się "wymierzyć" odpowiedniej porcji obranych ziemniaków na nasz obiad i zawsze zostają. Co mogę zrobic z takich ziemniaków żeby się nie marnowały?
20 odpowiedzi
REKLAMA