Pytanie zadane: 2013-10-06 19:18 przez halineczka
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
Jak to jak? Długość razy szerokość podłogi mierzone w miejscu najwiekszego wymiaru (jeśli są jakieś załomy, komin lub tym podobne). [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Różności
Pytanie zadane: 2013-11-14 21:44 przez syrenka
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
Kazda kawa to używka. Istnieje przekonanie, że bardziej niezdrowa jest kawa rozpuszczalna. Jednak nic bardziej mylnego. Najbardziej niezdrowa jest kawa naturalna, zaparzana tradycyjnie po turecku, gdyz tworzy sie wtedy zawiesina drażniąca ścianki żoładka. Przebadano, że kawa rozpuszczalna zawiera wi... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Drinki, Koktajle, Napoje
Pytanie zadane: 2014-02-23 10:59 przez Lothario
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
Można pobierac i pacowac nadal, tylko jest ograniczenie w wysokosci zarobku. Po przekroczeniu tego progu emerytura może byc zawieszona. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Emerytura, renta
Pytanie zadane: 2014-02-08 02:00 przez smiling
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
Też posadziłam goję, ale jeszcze jest malutka i nie kwitła. Przed zakupem czytałam, że aby krzew owocował musi mieć dużo słońca (podlewanie umiarkowane). Gdy ma go za mało, to ładnie rośnie ale nie owocuje. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Ogród: porady
Pytanie zadane: 2014-02-21 14:42 przez dzidek49
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
To zależy najbardziej od gatunku ogórków. Do kiszenia najlepsze są szczupłe (nie pekate), niezbyt duże , ciemnozielone, szorstkie (kolczate). Do kiszenia dodaję czosnek, korzeń chrzanu, koper i inne znane przyprawy, ale nie zapominam o lisciu czarnej porzeczki (daje jędrność i wspaniały zapach), lis... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Przetwory
Pytanie zadane: 2013-11-07 15:53 przez Jerzyna
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
Wspaniale wychodza kruche ciasta i kruszonka na placku. Są przepisy na babkę piaskową, w których zalecana jest właśnie kupczatka.kategoria: Ciasta
Pytanie zadane: 2013-11-16 12:44 przez syrenka
Pytanie zadane: 2013-11-14 16:20 przez gajmar
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
Dzięki, to puszne danie ale już u mnie troche wyesploatowane, robione z różnymi przyprawami i róznym wykończeniem i jarzynkami. Pierś kurczaka we wszystkich postaciach już chyba była.kategoria: Dania główne
Pytanie zadane: 2014-02-16 17:41 przez dzidek49
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
Miód można dodac do każdego mleka, nawet gorącego, wtedy jest ono posłodzony miodem. Aby miód nie utracił swoich leczniczych wartosci zawartych w enzymach należy "miodzić" napoje letnie do ok. 40 stopni. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Zdrowa dieta
Pytanie zadane: 2013-11-14 07:48 przez dabb
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA GAJMAR:
Zgadzam się w pelni z "Sówką". Naciąganie! [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Zdrowie: pozostałe
REKLAMA