Pytanie zadane: 2013-08-28 19:27 przez Jerzyna
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
ja piekę w 180.0C w rękawie a pod koniec pieczenia powoli by się nie poparzyć rozcinam i pędzelkiem do tego celu maluję piwem lub miodem jest piękny złocisty , nie jest suchy i jest smaczny [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Mięso i drób
Pytanie zadane: 2013-10-06 19:18 przez halineczka
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
Jak masz już odpowiedź to proponuję by zająć się pomocą w odrabianiu zadań dziecku lub wnukom a wtedy przypomnisz sobie dobre czasy spędzone w szkole pozdrawiam [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Różności
Pytanie zadane: 2013-10-06 19:18 przez halineczka
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
Halineczko ze szkołą byłaś na bakier ? [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Różności
Pytanie zadane: 2013-11-07 15:53 przez Jerzyna
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
nie nadaje się do robienia pierogów i na naleśniki robiłem z niej panierkę do żeberek bo innej nie miałem wyszły oki [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Ciasta
Pytanie zadane: 2011-11-20 21:04 przez Gloria59
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
można piec w temperatórze do 100st. C. , lecz ja piekę w rękawie temp 170-180 stC jest smaczny soczysty robię schab ze śliwką [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Mięso i drób
Pytanie zadane: 2012-03-21 18:33 przez ZAWSZE-ANNA1
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
nic Pani nie zrobi, żadne tłumaczenie nie przyniesie skutku , tłumaczyć się będzie tak jak Pani mówi że przestanie - nic z tego zazwyczaj nie wychodzi . Alkoholik nie uważa że nim jest i wmawia ja tylko jestem smakoszem i w każdej chwili mogę przestać , Jedno maże Pani zrobić oddać do Sądu o przymu... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Zdrowie: pozostałe
Pytanie zadane: 2012-05-27 12:43 przez ela5
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
skrobia nie jest szkodliwa - jesz ziemniaki to w ziemniakach jest skrobia czyli kisiel jest nie szkodliwy a co do barwników prawie w każdym napoju jest dodawany nawet do soków żeby zrobić bardziej intensywny kolor przyjemny dla oka [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Desery
Pytanie zadane: 2013-03-22 19:02 przez elizka
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
Witam – nie ma się co rozpisywać, każdy pacjent przed wyjściem z oddziału do domu dostaje rozpiskę, czyli jest poinformowany o tym jakie ćwiczenia ma wykonywać , kiedy może prowadzić samochód a kiedy może ciupać w ogródku i jaką stosować dietę - w razie nie stosowania będzie musiał wrócić na oddział... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Opieka nad chorym, rehabilitacja
Pytanie zadane: 2011-11-20 21:04 przez Gloria59
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
piec go w rękawie w temperaturze175 st.C - tyle godzin ile waży 1kg 1 godz przed końcem pieczenia rozciąć rękaw [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Mięso i drób
Pytanie zadane: 2013-08-28 19:27 przez Jerzyna
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA SMILING:
Rozgrzej piekarnik do 120 stopni C. w najgrubsze miejsce wbij termometr i po osiądnięciu 75 stopni C jest gotowy ,(75 stopni w przypadku kurczaka i indyka) Mięso jest tak miękkie i soczyste, że można obejść się bez dodatkowej soli i tuczących sosów, a jego resztki można spożytkować na sniadanko nas... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Mięso i drób
REKLAMA