Pytanie zadane: 2011-07-25 22:03 przez maxime
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA KUCHCIK:
Praga to raj kulinarny. Przechadzając się po uliczkach nie sposób niezauważyć wielu punktów gastronomicznych. Wiele z nich wyczujemy również naszym nosem ;)kategoria: Restauracje i lokale gastronomiczne
Pytanie zadane: 2011-07-25 22:09 przez karina
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA KUCHCIK:
Dorada świetna ryba, od dawna znana i ceniona w kuchni śródziemnomorskiej (w starożytnej Grecji była rybą poświęconą Afrodycie). Ma delikatne i soczyste mięso, które łatwo odchodzi od ości, nadaje się więc także dla "rybnych niejadków'.Doradę można robić na wiele różnych sposobów. Bardzo dobrym rozw... [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Ryby i owoce morza
Pytanie zadane: 2011-04-17 03:25 przez glicynia
ODPOWIEDŹ UŻYTKOWNIKA KUCHCIK:
Wieprzowina dzisiaj jest małooryginalna. Mięso indycze lub drobiowe, a może nawet wołowina czy cielęcina, na pewno na naszym stole będą wyglądały wyśmienicie. Przepisów na przygotowanie mięs w internecie jest bardzo wiele. [ pokaż całą odpowiedź ]kategoria: Mięso i drób
REKLAMA