2010-09-16 14:08 autor: matti
7 081 odsłon
Kategoria: Remonty, przeróbki, przebudowa
Jakie macie wrażenia z dłuższego użytkowania chińskiego gresu (polerowany, duże płytki)? Płytki tego pochodzenia takie jakie chcę są sporo tańsze niż "europejskie". Ale chcę je położyć w kuchni nad płytą gazową między innymi i boję się, że będą bardziej chłonąć tłuszcze i inne wyziewy. Czy ktoś ma takie płytki na ścianie w takim miejscu? Jak się je użytkuje, czy i jakich impregnatów używacie?
2010-09-20 23:11 autor odpowiedzi: albo777
2015-07-09 07:42 autor odpowiedzi: smiling
Dodano 2013-11-14 18:13 przez krystyna65
W sklepach teraz wielkie promocje na płytki, a w przyszłym roku planujemy położyć jakies u nas na tarasie. Jakie płytki będą najlepsze? Tak żeby przetrwały kilka lat
Publikowane w serwisie porady mają charakter edukacyjny i nie mogą być traktowane jako profesjonalne konsultacje dotyczące konkretnych przypadków. Redakcja ani wydawca serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za skutki wykorzystania zamieszczanych porad.
REKLAMA