2014-03-24 05:08 autor odpowiedzi: smiling
2014-03-24 07:23 autor odpowiedzi: Andrzej52
2014-03-26 08:51 autor odpowiedzi: solniczek
2014-03-28 08:44 autor odpowiedzi: angru46
2014-03-29 08:38 autor odpowiedzi: Wiechu47
smiling skomentował/a odpowiedź 2015-09-23 20:18
nie zawsze - są tacy co surowych jeść nie mogą
Dodano 2011-10-16 16:30 przez matti
Tak mnie nasżło w związku z dzisiejszym świętem i jutrzejszą akcją . U mnie trochę warzyw i owoców ląduje w koszu. Macie może jakieś sprawdzone sposoby na wykorzystywanie lekko zwiędniętych warzyw, czy "wczorajszych" ziemniaków, kalafiorów albo fasolki szparagowej? Nie mówię o zepsutych ale takich j...
Dodano 2011-06-15 16:25 przez BeataSz
Udało mi się nabyć włoskie suszone pomidory (takie luzem, solone i wysuszone). Jak je przechowywać, aby długo posłużyły i cały czas były takie pyszne? Słyszałam, że takie pomidory łatwo pleśnieją, a nie chcę ich zalewać oliwą.
Dodano 2010-08-24 00:28 przez Kuchcik
Czy może mi ktoś poradzić, co zrobić z bakłażanem? Jak go przyrządzić, jak podać? Chodzi o to, by pasował pod kategorię "zdrowa żywność", bo niestety większość przepisów z nim ocieka tłuszczem, a więc nie do końca spełnia ten warunek (nawet jeśli tłuszcz to oliwa z oliwek...)
Dodano 2013-11-14 19:17 przez dabb
Czy ktoś jadł topinambur? Macie dostę do tego warzywa?
Publikowane w serwisie porady mają charakter edukacyjny i nie mogą być traktowane jako profesjonalne konsultacje dotyczące konkretnych przypadków. Redakcja ani wydawca serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za skutki wykorzystania zamieszczanych porad.
REKLAMA
Kuchcik
2012-04-01 13:21
Kuchcik
2011-09-19 00:02